preloader

Isolatie

Debogra klimatisatie uw gespecialiseerde partner in het isoleren van zolders en daken. Ons werkgebied Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Debogra klimatisatie is de specialist in het isoleren van bestaande woningen, dit met de meest performante materialen dewelke bestaan op de Belgische markt. Wat goed is voor het milieu, is goed voor uw portemonnee. Isolatie betekent immers minder energie verbruiken en dus ook minder geld uitgeven en dit jaar na jaar, plus isolatiepremies krijgen. Noem het energiepremie of isolatiepremie: niets dan voordelen! En los van het financiële plaatje gaat uw wooncomfort er gigantisch op vooruit. De zolderruimte is geen bakoven meer in de zomer, noch een koude ruimte in de winter. Een aangenaam binnenklimaat zodat u zich goed voelt in uw vel. En dat is onbetaalbaar.

Dakisolatie met cellulose, glaswol of pur.

Zoals U weet stijgt warme lucht, daardoor is dakisolatie de meest renderende vorm van energiebesparende maatregelen. Als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken of harde pur-pir platen. In tegenstelling tot andere energiebesparende maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, zijn er geen bijkomende onderhoudskosten aan dakisolatie verbonden.

Debogra is gespecialiseerd in de plaatsing van thermische dakisolatie voor hellende daken. Het isoleren van uw dak geeft u niet alleen een onmiddellijke comfortverhoging maar is ook uiterst snel terugverdiend.

Zoldervloerisolatie door middel van inblaasisolatie

Warme lucht stijgt, daarom is zolder-vloerisolatie een nog meer renderende vorm van engergiebesparende maatregelen. Daar de isolatie aangebracht wordt op de zoldervloer, verkleind de hoeveelheid op te warmen lucht. Als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken.

Debogra is gespecialiseerd in de plaatsing van thermische isolatie voor zolders. Zoals U weet stijgt warme lucht, daarom is zolder-vloerisolatie een nog meer renderende vorm van engergiebesparende maatregelen. Daar de isolatie aangebracht wordt op de zoldervloer, verkleind de hoeveelheid op te warmen lucht.

Graag meer info?

Aarzel niet ons te contacteren, we helpen je verder

Contacteer Debogra